Treinfolie aanbrengen

Treinfolie ter bescherming en vorm van kostenreductie

Met het aanbrengen van treinfolie van Fleetshield slaat u meerdere vliegen in één klap. Er zijn namelijk verschillende folietoepassingen mogelijk voor uw locomotieven, treinstellen en wagons. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een oplossing voor het graffitiprobleem? Onze trein folie biedt bescherming tegen zowel graffiti als krassen en etsen, versplintering, steenslag en Uv-stralen. Deze externe invloeden doen afbreuk aan de uitstraling van uw voertuigen. Door het aanbrengen van folie, houdt u uw trein, bus, tram en metro in goede staat. Bijna al onze folies zijn gelamineerd en bieden mede dankzij die dubbele laag optimaal weerstand tegen invloeden van buitenaf. Bovendien voldoet onze folie aan de eisen van de brandnorm EN 45545.

Bent u op zoek naar een meer efficiënte en kostenbesparende manier om uw wagons te reinigen? De zelfklevende treinfolie is makkelijk en op een milieuvriendelijke manier te reinigen. We kunnen onze folies aanbrengen op vrijwel elke ondergrond in uw trein of ieder ander voertuig in het openbaar vervoer. Zo hoeft u bepaalde onderdelen niet te vervangen, maar zijn ze opnieuw te gebruiken. Ook reduceert u met onze folie de kosten voor herstel, doordat uw voertuigen maar kort uit dienst hoeven te zijn. Benieuwd geworden naar de verschillende toepassingen van treinfolie en trainwrapping? Bekijk onze projecten op deze website of de animaties op ons YouTube-kanaal!

1200+ railcars protected
1200+ railcars protected

Beïnvloeding van gewenst gedrag en instandhouding van uw voertuig

Reizigers vertrouwen er op dat u ze met de trein veilig en comfortabel van A naar B kunt brengen. Natuurlijk komen er diverse zaken bij kijken om een fijne reis mogelijk te maken. Zo willen reizigers in een stiltecoupé daadwerkelijk rust ervaren. En op een andere reis willen ze met elkaar kunnen praten, bijvoorbeeld wanneer ze met de kinderen op pad zijn . Met onze folies draagt u aan beide situaties bij door het laten bestickeren van bijbehorende pictogrammen. Hiermee zorgt u ervoor dat u op iedere plaats enkel en alleen de juiste boodschap communiceert.

Uw treinstellen rijden door weer en wind, want het openbaar vervoer gaat altijd door. Staan ze toch even stil? Dan is daar het risico op beschadiging en/of vervuiling van uw treinstel middels het aanbrengen van graffiti. Met al die invloeden en risico’s is het van enorm belang om de carrosserie, het glas en het interieur van uw voertuigen zo duurzaam en efficiënt mogelijk in stand te houden. Uit betrouwbare metingen is gebleken dat onze folies ook na 8 jaar nog optimaal beschermen tegen externe invloeden. Verder heeft onze treinfolie een lange levensduur waardoor u weinig onderhoud aan uw treinen en wagons heeft.

Verbeteren van uitstraling en toevoeging van identificatie

Vuil en aangetast lakwerk in combinatie met vale kleuren; met achterstallig onderhoud wordt er geen goede indruk gemaakt op uw reizigers. De herstelkosten zijn echter vaak erg hoog. Dit is precies de reden waarom Fleetshield een voordelig alternatief voor duur lakwerk heeft bedacht. Onze folies laten uw voertuigen weer stralen als nooit te voren en geven ze voor jaren de gewenste uitstraling.

Wilt u voorkomen dat reizigers een belangrijke markering over het hoofd zien? Op gevaarlijke situaties zit u natuurlijk niet te wachten en al helemaal geen calamiteit. Laat niets aan het toeval over en voldoe samen met Fleetshield aan alle strenge eisen en voorwaarden voor identificatie. Natuurlijk zijn al onze folies pvc-vrij.

Klaar om te transformeren?

Proef van het verschil dat we voor uw bedrijf kunnen maken. Laat een van onze specialisten kosteloos een uur met u meedenken. Gewoon ter kennismaking. Het verplicht u tot niets.

Neem even contact op

Home Treinfolie aanbrengen