De marketeer “Ongelofelijk, wat een verschil in reisbeleving”

De marketeer

Houd vervoer veilig en comfortabel

Railmaterieel beschermen én tegelijkertijd de reizigerservaring beïnvloeden, het kan. Zo gaven we de stiltecoupés van een trein al eens de uitstraling van een bibliotheek met een beschermende folie. De rust die de coupés hierdoor uitstraalden zorgde ervoor dat reizigers vanzelf hun geluidsniveau aanpasten. Ondertussen was het interieur dankzij de folie beschermt tegen graffiti. En dat is nog maar één voorbeeld van hoe uw reizigerservaring slim te beïnvloeden is.

Een groot voordeel van beschermende folie is dat de visuele mogelijkheden vrijwel onbegrensd zijn. U kunt een trein, tram, metro of bus precies de uitstraling geven die u wilt. En omdat folie snel en gemakkelijk te vervangen is, kunt u de sfeer of boodschap zelfs probleemloos periodiek wijzigen. Exterieur én interieur.  We helpen u graag om op deze manier te zorgen voor een optimale reiservaring.

Geïnspireerd?

Neem even contact op

4°C cooler interior = less airco failures
4°C cooler interior = less airco failures

Klaar om te transformeren?

Proef van het verschil dat we voor uw bedrijf kunnen maken. Laat een van onze specialisten kosteloos een uur met u meedenken. Gewoon ter kennismaking. Het verplicht u tot niets.

Neem even contact op