De engineer “Het folieproces loopt nu aangenaam soepel”

De engineer

Bespaar uzelf tijd en frustratie

Als engineer kunnen we u veel kopzorgen besparen, door ervoor te zorgen dat alle voorbereidingen voor de applicatie van beschermende folie soepel verlopen. Op basis van uw technische info kijken we welke materialen u het beste kunt gebruiken, rekening houdend met de productspecificaties van het vervoersbedrijf.  Bijvoorbeeld op het gebied van de hechting, reiniging, duurzaamheid en vandalismebestendigheid van de folie. Uiteindelijk zorgen we voor een compleet implementatieplan en - als u wilt – zelfs voor de uitvoering. Naar dit hele traject heeft u hierdoor nog nauwelijks omkijken.

Uit ervaring weten we dat kiezen voor folie als bescherming van materieel diverse voordelen heeft. Het scheelt vaak één of zelfs meerdere verflagen. Zeker als er een complex design op materieel moet worden aangebracht. Daarbij hoeft materieel dat beschermd is door folie minder vaak gereinigd te worden. Het reinigen gaat ook sneller en gemakkelijker, zonder dat er nog agressieve reinigingsmiddelen voor nodig zijn. Besluit u de ramen met zonwerende folie te beschermen, dan hoeft de airco minder hard te werken en zijn er minder storingen die tot uitval kunnen leiden, terwijl het binnen toch aangenaam blijft. U blij, reizigers blij.

De slimste bescherming in uw situatie?

Neem even contact op

Average technical life 10 year+
Average technical life 10 year+

Klaar om te transformeren?

Proef van het verschil dat we voor uw bedrijf kunnen maken. Laat een van onze specialisten kosteloos een uur met u meedenken. Gewoon ter kennismaking. Het verplicht u tot niets.

Neem even contact op