De maintenance manager “Minder reinigen betekent minder downtime voor ons”

De maintenance manager

Breng uw downtime terug

Railmaterieel efficiënter en duurzamer mooi houden, welke vervoerder wil het niet. Niet alleen vanuit esthetisch oogpunt, ook omdat onderzoek inmiddels aantoonde dat reizigers materieel met graffiti en andere schade als minder veilig en comfortabel ervaren. Internationaal hielpen we vele vervoersbedrijven inmiddels hun materieel slim te beschermen. We gaan daarbij op zoek naar de oplossing die voor de hele keten de meeste voordelen met zich meebrengt.

Tot nu toe bleek dat vooral door een slimme inpassing van folie veel winst te behalen is. Graffiti en vuil hechten namelijk minder op folie dan op een laklaag. Railmaterieel gewrapt in folie hoeft daardoor minder vaak gereinigd te worden. Doorgaans maar eens in de maand. Dat betekent aanzienlijk minder downtime, een flinke waterbesparing en minimaal de helft minder reinigingskosten. Bovendien gaat het reinigen van graffiti sneller, makkelijker, met minder agressieve middelen én zonder lelijke plekken achter te laten. Ook dat scheelt u op termijn budget. Vandaar dat we opdrachtgevers adviseren om bij hun investeringsbeslissing te denken in kosten in de keten. 

Uw downtime minimaliseren?

Neem even contact op

2x faster cleaning without grafitti  ghosting
2x faster cleaning without grafitti  ghosting

Klaar om te transformeren?

Proef van het verschil dat we voor uw bedrijf kunnen maken. Laat een van onze specialisten kosteloos een uur met u meedenken. Gewoon ter kennismaking. Het verplicht u tot niets.

Neem even contact op

Home Oplossingen De maintenance manager