Project­management

We add value by making

Fleetshield ondersteunt vervoersbedrijven ook structureel bij het beschermen en onderhouden van railmaterieel, zodat het er prettig in reizen blijft. Ondertussen houden we de onderhoudskosten binnen de perken. Ons werk begint vaak met verder kijken dan de wens van opdrachtgevers. We vragen klanten daarom bijvoorbeeld altijd welk effect ze willen bereiken. Daarna kijken we pas hoe we het beste op hun wens kunnen inspelen.

Wilt u materieel beschermen met folie, dan kunnen we van de voorbereiding tot de montage de regie van u overnemen. U heeft er dan geen omkijken meer naar. We zorgen voor een soepel verloop van alle werkzaamheden. Keurig volgens plan en in lijn met uw interne processen. Uw materieel kan daardoor weer snel het spoor op.

“We zorgen er slim voor dat het in materieel prettig reizen blijft”

Vindt u het fijn als we u het beheer uit handen nemen van met folie behandeld materieel? Geen probleem. In overleg met u plannen we periodiek inspecties in om de uitstraling van uw materieel in topconditie te houden. Dit is vaak ook voordeliger dan het herstellen van langdurige slijtage. Tegelijkertijd kunnen we het bestelproces voor onderhoudsmaterialen voor u vereenvoudigen. Wat mooi is maken we zo heel gemakkelijk mooi te houden.

Home Adviesgebieden Project­management