De inkoper “Budgetwise/ budgettair verrasten ze me echt”

De inkoper

Een tender te winnen? Laten we sparren

Een overtuigend aanbestedingsplan schrijven, het is een hele klus, maar laat dat nou een van de dingen zijn die Fleetshield gemakkelijker voor u kan maken. Op basis van onze jarenlange ervaring in de vervoersbranche kunnen we met u meedenken vanuit het pakket van eisen van uw opdrachtgever. We helpen u vervolgens slimme keuzes te maken op het vlak van de conservering of revitalisering van railmaterieel. Regelmatig bevelen we opdrachtgevers daarbij aan te denken vanuit de total cost of ownership. Belangrijk is namelijk vooral wat een investering doet voor het totale proces.

Zo deden we menig inkoper al versteld staan door folie slim te integreren in het conserveringsproces van railmaterieel. Iets dat niet alleen budgettechnisch voordelen heeft, maar op den duur ook zorgt voor een minder belastend reinigingsproces én minder downtime. Welke vervoerder heeft daar nu geen oren naar? Door onze meedenkkracht blijft uw engineerings bovendien veel werk bespaard. Tijd die zij weer kunnen steken in dat waar zij goed in zijn: het bouwen van goede vervoersoplossingen.

Wilt u meer weten?

Neem even contact op

Up to € 260k energy cost savings over life of railcar
Up to € 260k energy cost savings over life of railcar

Klaar om te transformeren?

Proef van het verschil dat we voor uw bedrijf kunnen maken. Laat een van onze specialisten kosteloos een uur met u meedenken. Gewoon ter kennismaking. Het verplicht u tot niets.

Neem even contact op