Van folie-expert naar ketenregisseur

In de afgelopen 20 jaar veranderde Fleetshield geleidelijk van een expert in beschermende folie naar een ketenregisseur die met railpartijen kritisch kan meedenken over de conservering en revitalisering van railmaterieel. We weten inmiddels precies wat er te koop is en hoe een lakalternatief als folie het best tot zijn recht komt. Een kwestie van productkennis en snappen hoe de railwereld werkt.

Goed voor elkaar

Verwacht van ons altijd een eerlijk antwoord. Met onze dienstverlening sluiten we graag naadloos aan bij uw bedrijfsvoering. Onze experts stellen de vragen waar u zelf niet aan denkt. Bovendien weten we dingen graag zeker. Vandaar dat we ook schouwen en testen. Zo behoedden we u voor valkuilen en zorgen we ervoor dat u de kracht van conserverings- en revitaliseringsoplossingen maximaal benut. Want wat mooi is, moet mooi blijven. Is er geen pasklare oplossing? Dan ontwikkelen we die. Zo blijven we vooroplopen.

De ondersteuning die u fijn vindt

Ons coöperatieve, flexibele, vriendelijke team van specialisten kan u op onderdelen of structureel begeleiden. In dat laatste geval pakken ze de regie om ervoor te zorgen dat alles perfect geregeld is. Als u iets aan ons overlaat kunt u er dus op rekenen dat het goed komt. En dat het goed blijft.

Smart tender options? We've got you covered.
Smart tender options? We've got you covered.

Klaar om te transformeren?

Proef van het verschil dat we voor uw bedrijf kunnen maken. Laat een van onze specialisten kosteloos een uur met u meedenken. Gewoon ter kennismaking. Het verplicht u tot niets.

Neem even contact op

Home Over ons