Concept & design

We add value by engineering

Als u railmaterieel conserveert met folie zijn de designmogelijkheden nagenoeg eindeloos. Fleetshield kan zorgen voor een passend ontwerp of uw ontwerp vertalen naar een maatwerk railoplossing.

Door de haast ongelimiteerde printmogelijkheden kan folie zorgen voor opzienbarende metamorfoses van railmaterieel. In- en exterieur. Maar ook voor een transformatie van bebouwing op stations. Voor een eindresultaat dat mooi is en mooi blijft, is het wel belangrijk dat designs met kennis van de specificaties en contouren van railmaterieel worden ontworpen. Naast lelijke blazen en vouwen, kunnen zo bijvoorbeeld overlappen op in het oog springende plaatsen worden voorkomen.

“Treinen, trams, metro’s en bussen veranderen met folie snel en eenvoudig in opvallende communicatiemiddelen”

Om een design technisch zo uit te laten voeren dat het mooi op uw materieel komt kunt u Fleetshield het beste in een vroegtijdig stadium bij de ontwikkeling betrekken. U weet dan ook zeker dat u op het laatste moment niet meer terug hoeft met een ontwerp. Wij zorgen ervoor dat alle juiste voorbereidingen worden getroffen. We beoordelen bijvoorbeeld de ondergrond van de carrosserie en geven voorbehandelingsadviezen. Daarnaast zien we erop toe dat uw ontwerp aan de brandeisen voldoet. We kunnen zelfs brandtesten begeleiden, maar ook UV-bestendigheids, kleur- en hechtingstesten behoren tot de mogelijkheden.

Home Adviesgebieden Concept & design