Treinen renoveren en moderniseren

Treinrenovatie met kostenreductie

Wilt u besparen op de kosten van reiniging, vervanging en herstel van uw treinstellen en locomotieven? Met de zelfklevende folie van Fleetshield is treinrenovatie voortaan geen grote kostenpost meer en zal de stilstand beperkt kunnen worden. We kunnen onze folies op vrijwel elke ondergrond aanbrengen, ook als deze er in eerste instantie gehavend uitziet. Kleine beschadigingen schuren of plamuren we tijdens een grondige voorbereiding weg. Daarna kunt u de bestaande ondergrond van uw voertuig weer opnieuw gebruiken. Door locomotieven en treinstellen te renoveren met onze folies maakt u vervanging of verwijderen van onderdelen onnodig. Zo blijven dure investeringen voor nieuwe wanden of deuren van uw rijtuig achterwege. Pas onze folies toe voor het refurbishen en moderniseren van uw trein of ander openbaar vervoermiddel.

Up to € 260k energy cost savings over life of railcar
Up to € 260k energy cost savings over life of railcar

Revitaliseren, refurbishen, overhaul en conservering

Na verloop van tijd ontstaan er krassen, beschadigingen en gebruikssporen aan rijtuigen. De conservatieve herstelmethode betekent meestal dat de panelen van uw trein worden verwijderd ten behoeve van vervanging of reparatie. Een alternatieve en goedkopere methode is het voorbereiden van de ondergrond op duurzaam hergebruik. Daarna wordt de folie in de juiste kleur aangebracht en is het onderdeel of complete locomotief weer als nieuw. Het revitaliseren van uw treinen is hierdoor snel uitgevoerd en is bovendien kostenbesparend. De tijd- en kostenbesparing is aanzienlijk en past binnen een MVO benadering gericht op sustainability. Wist u dat u ook kunt kiezen voor folie met een decoratieve print? Bekijk onze treinrenovatieprojecten om een indruk van de mogelijkheden te krijgen of neem gerust eens contact met ons op voor een gedegen advies van onze specialisten!

Bij de conservatieve herstelmethode vallen de kosten veel hoger uit vanwege het demonteren en weer terugplaatsen van onderdelen. Refurbishen geldt dus niet alleen voor elektronische apparaten, maar ook voor het openbaar vervoer. Ook reduceert u met onze folie de kosten voor herstel, doordat uw locomotief, wagon of treinstellen maar kort buiten dienst hoeven te zijn. Het beplakken van de ondergrond met beschermende folie verloopt namelijk veel sneller dan het vervangen van een onderdeel. Wist u dat de beschermende folie van Fleetshield ook op het gebied van conservering zijn meerwaarde bewijst? Vuil en verf komen niet verder dan de toplaag, waardoor schrobben of krabben onnodig is.

Treinrenovatie door middel van een duurzame en budget werkwijze

U wilt natuurlijk dat uw locomotieven, bussen, treinen, trams en metro’s er altijd schoon en verzorgd uitzien. Dat vraagt om een regelmatige reiniging van deze voertuigen. Hier staat echter tegenover dat de schoonmaak vaak een arbeidsintensieve en dus dure taak is. Zeker wanneer blijkt dat graffiti ver is doorgedrongen in de ondergrond. U zult uw treinstel of voertuig dan vaak geheel moeten laten renoveren. Wilt u dit risico uitsluiten? Met de treinfolie van Fleetshield is een gehele treinrenovatie van uw voertuig niet meer aan de orde. Het reinigen van graffiti en ander vuil gaat eenvoudig en snel in zijn werk en kan op locatie gebeuren met behulp van milieuvriendelijke middelen. Voor uw medewerkers is dat ook erg prettig. En doordat onze folies vuil zo weinig kans geven, kunt u zelfs overwegen om de cyclus voor schoonmaken met bijvoorbeeld een week te verruimen. Daarmee bespaart u flink wat op uw kosten voor de reiniging van uw wagons in vergelijking met wagons die voorzien zijn van een normale lak.

Klaar om te transformeren?

Proef van het verschil dat we voor uw bedrijf kunnen maken. Laat een van onze specialisten kosteloos een uur met u meedenken. Gewoon ter kennismaking. Het verplicht u tot niets.

Neem even contact op

Home Treinen renoveren en moderniseren