Specialist in treinbestickering

Verbeter de uitstraling van uw voertuig met treinbestickering

Vuil en aangetast lakwerk in combinatie met vale kleuren zijn met treinbestickering van Fleetshield verleden tijd. Als alternatief voor duur lakwerk hebben wij technische bestickering ontwikkeld, die uw rijtuigen weer laten stralen als nooit te voren. Hiermee geeft u uw locomotief en treinstellen voor de komende jaren weer de gewenste uitstraling. Bovendien beschermt de bestickering van Fleetshield uw voertuigen tegen verwering en verkleuring. Zo kan de bestickering ook toegepast worden op trams, metro’s en stadsbussen. De glans en kleur van uw OV voertuigen worden zo langer behouden en degradatie is minimaal. Ook is het onderhoud van het oppervlak hierdoor veel sneller en goedkoper uit te voeren. Benieuwd naar de mogelijkheden van treinbestickering? Bekijk onze projectvoorbeelden of vraag naar de mogelijkheden bij onze adviseurs!

Old train new look
Old train new look

De keuze tussen lakwerk en treinbestickering

Twijfelt u nog tussen de keuze voor lakwerk of treinbestickering? Traditioneel lakwerk is in de meeste gevallen na 2 tot 3 jaar weer aan groot onderhoud toe. Het zonlicht werkt in op het exterieur, wat de kleuren van het lakwerk valer en minder aansprekend maken. Bovendien zorgt verwering voor verkrijting, waardoor vuil meer kans krijgt tussen de aangetaste lak. Om uw trein in goede staat te houden, is dan regelmatig en arbeidsintensief onderhoud nodig. Op zoek naar een voordelig en duurzaam alternatief? De folies van Fleetshield houden zeker 10 tot 15 jaar een goede uitstraling. Ze behouden hun glans en van verkleuring is nauwelijks sprake.

We monteren de folie, die voldoet aan alle En 45545 eisen, meestal binnen één dag. Daarna lijkt het alsof uw treinstel een nieuwe laklaag heeft. De verbetering van de uitstraling van wagons en andere rijtuigen is al binnen de kortste keren zichtbaar. En dat niet alleen; de treinbestickering heeft een lange levensduur waardoor u er weinig onderhoud aan heeft. Uit metingen is namelijk gebleken dat onze folies na 8 jaar nog 70% van hun glans bezitten. Bovendien blijft de bescherming tegen graffiti en andere externe invloeden optimaal. Bekijk de animatie en krijg een indruk van de toepassingsmogelijkheden van locomotiefbestickering.

Toevoegen van identificatie met treinbestickering

Met treinbestickering en belettering zien uw reizigers ook een belangrijke markering nooit meer over het hoofd. U zit niet op gevaarlijke situaties te wachten, laat staan een calamiteit. Bij Fleetshield werken we conform de VWAM eisen (Veilig Werken Aan Materieel) en weten we waar uw treinen aan moeten voldoen voordat u ze in gebruik neemt. Op basis van uw wensen gaan we met u in gesprek over waar uw wagons allemaal aan moeten voldoen. Daarna brengen we een uitgebreid advies uit en laten we zien welke vormen van identificatie mogelijk zijn. Met treinbestickering zorgt u er dus voor dat u op iedere plek enkel en alleen de juiste boodschap communiceert. Advies inwinnen van een specialist van Fleetshield? Neem gerust contact op!

Klaar om te transformeren?

Proef van het verschil dat we voor uw bedrijf kunnen maken. Laat een van onze specialisten kosteloos een uur met u meedenken. Gewoon ter kennismaking. Het verplicht u tot niets.

Neem even contact op

Home Specialist in treinbestickering