Folie bescherming voor openbaar vervoer

Bescherm uw voertuigen tegen krassen en etsen met beschermfolie

Krassen en etsen zijn een doorn in het oog op en in uw locomotief, trein, tram, metro of ander voertuig. Wilt u hier geen zorgen meer over hebben? Laat dan beschermfolie van Fleetshield aanbrengen; dit zijn de echte specialisten op dit gebied. Onze medewerkers zijn experts in alle folietoepassingen voor het openbaar vervoer. Krassen maken een oppervlak lelijk en verminderen het gevoel van veiligheid onder reizigers en uw medewerkers. In dat geval kunt u ervoor kiezen om de ruit zo snel mogelijk te herstellen. Het nadeel hiervan is echter dat het veel kosten met zich meebrengt en het risico bestaat dat de ruit over een tijd weer vervangen moet worden. Ook duurt het vaak een tijd voordat er weer een nieuw ruit in uw stadsbus of ander OV voertuig is geplaatst. Anti krasfolie is een voordelig alternatief waardoor u de ruit niet altijd meer hoeft te vervangen en deze weer snel is hersteld.

Scratched/etched glass in 30 minutes good as new
Scratched/etched glass in 30 minutes good as new

Aanbrengen van krasbescherming op uw voertuigen

Krasbescherming kan op ieder rijtuig worden aangebracht, zoals een locomotief, metro, bus of treinstel. Onze vakkundige medewerkers polijsten de ruiten waardoor de scherpste randjes eraf worden gehaald. Vervolgens voorzien we de ruiten van onze beschermende anti krasfolie. Dat wordt gedaan met lijm die speciaal is ontworpen om oneffenheden in glas op te vullen. Het eindresultaat? Na montage van de beschermfolie verdwijnen de meeste etsen en krassen als sneeuw voor de zon. Bekijk onze projecten om een indruk te krijgen van het effect van onze beschermende folie!

Wist u dat antikras folie niet alleen bescherming biedt tegen krassen? De folie biedt namelijk een veelzijdige bescherming tegen alle invloeden van buitenaf. Dit draagt bij aan een langere instandhouding van ruiten, interieur en exterieur van locomotieven, treinstellen, bussen en trams. Bovendien blijven de total costs of investment van uw materiaal zo laag mogelijk. Met het oog op duurzaamheid en afvalreductie is het aanbrengen van foliebescherming dus een uitstekende keuze. Is het op een gegeven moment tijd om de beschermende folie te vervangen? Dat is een fluitje van een cent! Ook het demonteren van anti kras folie gebeurt zonder enige schade. Voor het aanbrengen van nieuwe folie hebben we doorgaans slechts een uur nodig.

Een kras op de ruiten? Voortaan geen zorgen meer

Stelt u zich voor dat er met een scherp voorwerp op de ruiten van uw trein wordt gekrast. Of dat er iemand met een etsend zuur op de ruiten tekent. Wanneer u Fleetshield beschermfolie op de ruiten van uw voertuig heeft aangebracht, is de reparatie snel, effectief en onzichtbaar. De traditionele methode van polijsten is zéér arbeidsintensief en geeft geen garantie tot een visueel gewenst resultaat. Wilt u meer weten over krasherstel van uw locomotieven, treinstellen en rijtuigen? Onze specialisten geven u graag uitgebreid en vakkundig advies.

Klaar om te transformeren?

Proef van het verschil dat we voor uw bedrijf kunnen maken. Laat een van onze specialisten kosteloos een uur met u meedenken. Gewoon ter kennismaking. Het verplicht u tot niets.

Neem even contact op

Home Folie bescherming voor openbaar vervoer