Fleetmarking openbaar vervoer

Communiceer de juiste boodschap met fleetmarking

Zorg ervoor dat de reizigers van uw trein, metro, bus of stadsbus geen belangrijke markering over het hoofd zien met fleetmarking. Fleetshield is zich ervan bewust hoe belangrijk de juiste identificatie is. Met de juiste folietoepassing missen bijvoorbeeld visueel gehandicapten geen enkele boodschap meer. Op gevaarlijke situaties zit u natuurlijk niet te wachten en al helemaal niet op calamiteiten. Laat daarom niets aan het toeval over en voldoe samen met Fleetshield aan alle strenge eisen en voorwaarden voor identificatie. Al onze folies voor ruituigen en treinstellen voldoen bijvoorbeeld aan de strenge eisen volgens de brandnorm EN 45545. Na uw wensen besproken te hebben, worden de juiste nummers en symbolen aangebracht. Op kwetsbare plaatsen worden deze beschermd met een transparante anti graffiti strook. Samen met u zorgen wij ervoor dat op de juiste plek de belangrijke informatie wordt gecommuniceerd.

Fleetshield produceert ook andere pictogrammen, aanwijzingen en huisstijlelementen voor op uw locomotief, bus of tram. Praktische zaken zoals het aanbrengen van een kentekenplaat geldt niet alleen voor een auto of een bus, maar ook voor een locomotief, wagon of ander voertuig. Het is van groot belang dat reizigers rijtuigen herkennen als u er mee gaat rijden. Daar zorgt u voor met rijtuignummers en door uw voertuig te voorzien van een logo of uw huisstijl.

Voorheen werd er vaak voor gekozen om dit te laten schilderen of spuiten. Fleetshield heeft hier een meer eenvoudige, efficiëntere en goedkopere oplossing voor, namelijk fleetmarking door middel van het aanbrengen van folie. Dit zijn exterieurstickers, die bestaan uit sterke folie met een goede hechting en kleefkracht. Ook blijft de kleurechtheid lang behouden waardoor de folie een lange levensduur heeft. Advies inwinnen van een echte specialist in foliemontage? Wij informeren u graag vakkundig over alle mogelijkheden.

100% design freedom
100% design freedom

Belangrijke informatie communiceren met fleetmarking

Wilt u uw reiziger ergens voor waarschuwen of informeren? Dit wordt vaak gedaan door aanwijzingen of markeringen voor bijvoorbeeld het gebruik van de rolstoel of fiets aan te brengen. Identificatie; dat is waar het in dit geval om draait. Er zijn vele toepassingen mogelijk en Fleetshield is de partij die ervoor zorgt dat u niets mist. Zo weten wij waar het materiaal aan moet voldoen met het oog op sustainability en werken wij volgens VWAM (Veilig Werken Aan Materieel). Als specialist in foliemontage bieden wij de garantie van naadloze hechting, kleurvastheid en vlekkeloze verwijdering van de aangebrachte folie.

Onze diensten voor identificatie gaan dan ook veel verder dan alleen voorbehandeling en montage. We gaan eerst met u in gesprek over waar u allemaal aan moet voldoen en geven op basis van deze inventarisatie uitgebreid advies. Op basis van uw wensen en eisen laten we de identificatie produceren. Onze vakkundige medewerkers zorgen vervolgens voor de montage. Logo’s, symbolen en indicatoren; samen zorgen we ervoor dat u op ieder vervoersmiddel in het OV de juiste boodschap communiceert.

Klaar om te transformeren?

Proef van het verschil dat we voor uw bedrijf kunnen maken. Laat een van onze specialisten kosteloos een uur met u meedenken. Gewoon ter kennismaking. Het verplicht u tot niets.

Neem even contact op

Home Fleetmarking openbaar vervoer