Carrosserie folie voor treinen en bussen

Instandhouding van uw voertuig met carrosserie folie

Wilt u uw treinen, metro's en bussen optimaal beschermen tegen allerlei weersinvloeden? Door middel van wrapping met beschermende folie, zoals carrosserie folie, zorgt u voor een superieure bescherming van uw vervoersmiddelen. Denk hierbij aan bescherming tegen regen en wind, UV straling en zonlicht, mist en smog. Uiteraard zorgt trainwrapping met carrosserie folie van Fleetshield ook voor voldoende bescherming tegen steenslag. Uw voertuigen krijgen dagelijks namelijk heel wat te verduren en dat vergt een regelmatig en zo slim mogelijk onderhoud. Steeds meer openbaar vervoersbedrijven zien de voordelen die het wrappen van hun voertuigen met carrosserie folie met zich meebrengen. De beschermende folie van Fleetshield heeft veel minder last van verkleuring en heeft een bovengemiddelde goede hechting. Bovendien zijn de folies snel en gemakkelijk schoon te maken. Hierdoor kunnen de kosten voor reiniging en buitendienststelling bij de meeste bedrijven gehalveerd worden.

Average technical life 10 year+
Average technical life 10 year+

Carrosserie folie zorgt voor instandhouding van carrosserie en glas

Het reinigen van uw voertuig en eventueel schadeherstel hebben een grote impact op uw voertuig. Door een beschermende toplaag van carrosserie folie aan te brengen, krijgen externe invloeden, zoals graffiti en steenslag, nauwelijks kans. Agressieve reinigingsmiddelen zijn hierdoor niet meer nodig en het herstel verloopt vlot. Fleetshield voert ook graag het onderhoud aan carrosserieën voor u uit. Wilt u zelf het onderhoud voor uw rekening nemen? Dan trainen en certificeren wij uw medewerkers, zodat zij het herstel en onderhoud zelf op adequate wijze kunnen uitvoeren. Wilt u meer informatie ontvangen over pre-testen en wilt u de goede beslissing maken voor het juiste materiaal? Een goede basis is een onmisbare start. Onze vakkundige medewerkers voorzien u graag van deskundig advies!

Is er getekend of gekrast op de ramen van uw trein of bus? De negatieve uitstraling die door vandalisme wordt veroorzaakt is snel en doeltreffend op te knappen wanneer er folie zou zijn aangebracht. Dat komt doordat de beschadigde folie vlot en eenvoudig is te herstellen. De traditionele methode van polijsten is zeer arbeidsintensief en biedt geen garantie tot het visueel gewenste resultaat. Ook is bij het polijsten de vervanging van de ruit vaak noodzakelijk en inefficiënt. Bovendien is uw locomotief, trein of bus vaak voor langere tijd buiten dienst, omdat het vervangen veel tijd in beslag neemt. Voorkom deze situatie door raamfolie van Fleetshield op uw ruiten te laten plakken.

Instandhouding van het interieur van uw bus of trein

Tevens biedt carrosserie folie een oplossing voor exploitatieschade of slijtage dat ontstaat bij intensief gebruik door duizenden reizigers. Door eenvoudigweg de folie te vervangen is het interieur van uw voertuig weer snel en voordelig in goede staat te brengen. Met onze hoogwaardige beschermfolie houdt u uw deuren en wanden aan de binnenkant zo goed als nieuw. De folie voldoet aan alle eisen die gelden volgens de EN 45545-norm, die is opgesteld voor brandbescherming en geldt voor railmateriaal.

Wist u dat de pvc-vrije folies van Fleetshield snel en makkelijk op een milieuvriendelijke manier zijn te reinigen? U bent dus ook geen extra tijd en geld kwijt aan de schoonmaak van uw treinstellen, locomotieven, metro's of bussen. Hierdoor heeft u na de montage van de folie nauwelijks omkijken naar het interieur van uw bussen en treinen. Het is overigens ook mogelijk dat Fleetshield het onderhoud van het interieur van uw voertuigen uitvoert.

Klaar om te transformeren?

Proef van het verschil dat we voor uw bedrijf kunnen maken. Laat een van onze specialisten kosteloos een uur met u meedenken. Gewoon ter kennismaking. Het verplicht u tot niets.

Neem even contact op

Home Carrosserie folie voor treinen en bussen