Anti graffiti folie voor OV

Bescherming tegen graffiti met anti graffiti folie

Wilt u voorkomen dat graffiti afbreuk doet aan uw voertuigen? Met de beschermende anti graffiti folie van Fleetshield zorgt u ervoor dat uw trein, locomotief, stadsbus, tram, metro of andere OV vervoersmiddelen mooi én beschermd blijven. Vaak wordt er gedacht dat folie krimpt en er met de loop van de tijd zwarte randen verschijnen. Dit is bij onze folies niet het geval, want wij hebben hiervoor een oplossing gevonden door duurzame anti graffiti folie te ontwikkelen. Deze folies staan garant voor een lange levensduur door hun sterke kleefkracht. Onze folies zijn vrijwel allemaal gelamineerd en bieden mede dankzij die dubbele laag optimale weerstand tegen invloeden en vandalisme van buitenaf. Bovendien voldoen onze folies, in tegenstelling tot die van de meeste concurrenten, allemaal aan de brandnorm EN 45545 wat tegenwoordig heel erg belangrijk is.

2x faster cleaning without grafitti  ghosting
2x faster cleaning without grafitti  ghosting

Verwijder graffiti snel van uw voertuigen

Wat gebeurt er als er graffiti op de folie van een trein, bus of ander rijtuig wordt gespoten? De graffiti blijft op de beschermende folie liggen, zodat de verf niet verder kan doordringen. Als er geen beschermende folie op uw treinstel of andere voertuigen zou zitten, trekt de graffiti onder invloed van oplosmiddelen in de lak. Dankzij de anti graffiti folie, kost het verwijderen van de graffiti veel minder tijd dan wanneer u de verf van de lak af zou moeten halen. Hierdoor bent u geen extra kosten en tijd kwijt aan duur en tijdrovend lakherstel. Bovendien hoeft u zelf de graffiti er niet meer af te boenen of te krabben. Dankzij een milieuvriendelijk reinigingsmiddel haalt u de verf snel van de folie af.

Glanzend en nieuw het spoor of de weg op

Door de beschermde eigenschappen van anti graffiti folie op uw voertuig is uw materiaal relatief kort uit de roulatie. Zo hoeft een aparte cabine niet meer helemaal opgespoten te worden. Dit is kosten- en tijdbesparend en zorgt ervoor dat uw trein, bus of metro weer als nieuw het spoor of de weg op kan. Wilt u ervoor zorgen dat uw reizigers in een fijne omgeving kunnen reizen en geen last ondervinden van graffiti? Bescherm uw locomotief, tram of ander voertuig met onze anti graffiti folie. Onder het kopje ‘nieuws’ leest u meer over folietoepassingen waar wij u graag vakkundig advies over geven.

Klaar om te transformeren?

Proef van het verschil dat we voor uw bedrijf kunnen maken. Laat een van onze specialisten kosteloos een uur met u meedenken. Gewoon ter kennismaking. Het verplicht u tot niets.

Neem even contact op

Home Anti graffiti folie voor OV